Liity jäseneksi

Rakennamme parempaa ja vahvempaa Kukkian kylien yhteisöä, joka houkuttelee uusia asukkaita ja toimijoita. Tarjoamme parhaita paikallisia palveluita. Yhdessä olemme enemmän!

Luopioisten Yrittäjät ry:n jäsenenä olet automaattisesti myös Pirkanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäsen.

Tästä linkistä pääset liittymislomakkeelle.

Kun etsit yrityskumppaneita ja samanhenkistä porukkaa, yrittäjäjärjestö tarjoaa sinulle valmiin verkoston yhteistyöhön ja yhdessäoloon. Sinä yrittäjänä hallitset liiketoiminnan. Järjestömme asiantuntijat tuntevat yritystoiminnan lainsäädännön ja osaavat neuvoa sinua tarvittaessa.

Voit liittyä jäseneksi mihin aikaan vuodesta tahansa. Jäsenyytesi on voimassa liittymispäivästä vuoden ajan kerrallaan. Jäsenmaksun perusteena on yrityksesi henkilömäärä, omistajat ja osakkaat mukaan lukien. Jäseneksi liittymisen jälkeen lähetämme sinulle myös jäsenlehden ja -tiedotteen. Myös asiantuntijapalvelu ja yhteistyökumppaneidemme tarjoamat rahanarvoiset edut ovat heti käytettävissäsi.

Yrittäjäjärjestö on vaikuttamisen väline. Parannamme yhdessä yrittäjien asemaa ja yritysten toimintaedellytyksiä. Rakennamme yrittäjyyden yhteiskuntaa. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt liittymislomakkeen, saat Tervetuloa jäseneksi -tietopaketin. Jäsenkortin, jossa näkyy jäsennumerosi, saat laskun mukana.

Seniorijäsen

Seniorijäsenyyttä haetaan erillisellä hakulomakkeella, joko tulostettavalla 
pdf-lomakkeella tai Lyytin kautta  Seniorijäsenhakemukset tulevat Pirkanmaan Yrittäjiin, josta ne välitetään eteenpäin Luopioisten Yrittäjien hallitukselle käsiteltäväksi.

Suomen Yrittäjien määrittelemät kriteerit seniorijäsenyydelle:

·  Seniorijäsenyyden myöntää aina paikallisyhdistyksen hallitus.
·  Paikallisyhdistys voi hyväksyä yrittäjänä toimineen henkilön paikallisyhdistyksen seniorijäseneksi seuraavin perustein:
·  seniorijäsenenä voi olla vain sellainen yrittäjä, joka on luopunut omasta yritystoiminnastaan eikä enää täytä varsinaisen jäsenen kriteereitä
·  henkilön tai hänen aviopuolisonsa yrityksen on täytynyt olla aikaisemmin paikallisyhdistyksen jäsen.

Luopioisten Yrittäjät ry 2024
kukkialle.fi