Yrittäjien hyvnvointihanke sähköpyöräili Kukkian ympäri. Mukana myös kunnanjohtaja Pauliina Pikka.

Hyvinvointihanke 2018-2021

Tietoa hankkeesta

Yrittäjä, oletko koskaan epäillyt jaksamistasi työssä tai muilla elämän osa-alueilla? Et ole yksin. Meitä on paljon, erityisesti pienyrittäjien joukossa. Tiesitkö, että jopa kolmannes yrittäjistä kokee työkykynsä alentuneen? Siksi käynnistimme Hyvinvointihankkeen tukemaan ja parantamaan seutumme yrittäjien hyvinvointia.

Tapahtumia ja kerhoja

Kokoamme Pälkäneen alueen yrittäjiä erilaisten tapahtumien avulla. Kokoonnumme liikkumaan ja nauttimaan luonnosta ja toistemme seurasta omien voimavarojemme puitteissa, kehitämme omia henkisiä voimavarojamme Yrittäjän hyvinvointi -koulutuksessa, herättelemme luovuuttamme uuteen kukoistukseen Luovan työskentelyn -työpajoissa ja ajoittain lähdemme nauttimaan muiden tuottamasta kulttuurista.

Kutsumme tapahtumiimme puhujiksi ja ohjaajiksi hyvinvointialan asiantuntijoita ja ammattilaisia. Tarjoamme tietoa, kannustusta ja rohkaisemme kulkemaan vaikeiden aikojen yli Hyvän Elämän Työpaja -työskentelyn avulla-

Tule mukaan tapahtumiimme ja kerhoihimme! Pyydä myös alueellamme toimivia yrittäjätuttujasi mukaan ja tulkaa yhdessä.
Hankkeemme on kaksivuotinen (toimintaa on tarjolla syyskuusta 2018 elokuuhun 2021) ja tavoitteenamme on edistää mahdollisimman monen yrittäjän hyvinvointia.

Julkinen rahoitus takaa toiminnan edullisuuden

Pälkäneen Seudun Yrittäjien Hyvinvointihankkeen tapahtumat ja kerhot ovat avoimia ja edullisia kaikille seudun yrittäjille, sillä olemme saaneet hankkeelle EU:n Leader -rahoitusta sekä Luopioisten Säästöpankkisäätiön tukea.

Hankkeen taustaorganisaatioina ovat Pälkäneen Yrittäjät ry ja Luopioisten Yrittäjät ry.  Hankkeen suunnittelusta vastaa hankeryhmä, jossa on edustajia molemmista yhdistyksistä sekä Pirkan Helmi ry:stä. Hankkeen vastuullinen toteuttaja (rahoittajalle raportoiva taho) on Pälkäneen Yrittäjät ry ja käytännön koordinoinnista vastaa Marja-Liisa Suomalainen Sirium Oy:stä.

Lumikengillä Sappeessa

Luopioisten Yrittäjät ry 2024
kukkialle.fi